Tânărul fără permis, bănuit că a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, s-a predat după opt zile

Un tânăr de 24 de ani, din Cătămărăşti, judeţul Botoşani, a fost arestat preventiv, luni, după ce s-a dus singur la sediul poliţiei şi s-a predat, spunând că el este cel care, în urmă cu opt zile, a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1093 afișări
Imaginea articolului Tânărul fără permis, bănuit că a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, s-a predat după opt zile

Tânărul fără permis, bănuit că a lovit intenţionat cu maşina un bărbat, s-a predat după opt zile

După opt zile în care s-a ascuns de poliţie, principalul suspect al accidentului petrecut în data de 3 februarie în localitatea Cătămărăşti, din judeţul Botoşani, s-a predat.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor după ce pe pe 3 februarie, după un confict cu un bărbat de 40 de ani, l-a accidentat cu maşina, a fugit de la locul accidentului şi şi-a ascuns autoturismul în curtea părintească.

„Principalul suspect bănuit de comiterea accidentului din Cătămăraşti la data de 3 februarie s-a prezentat astăzi (luni - n.r.) la sediul poliţiei. Cazul se află în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, conducere fără permis şi a unui vehicul neînmatriculat, conducere cu numere false şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă acestuia pentru 30 de zile, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Tânărul a fost căutat pe poliţie mai bine de o săptămână după ce, în 3 februarie, după un confict cu un bărbat de 40 de ani, l-a accidentat cu maşina, a fugit de la locul accidentului şi şi-a ascuns autoturismul în curtea părintească.

Scandalul între cei doi a izbucnit într-un bar din localitatea Cătămărăşti Deal. După ce a părăsit localul tânărul s-a urcat la volanul maşinii sale, deşi nu avea permis de conducere şi l-a accidentat pe bărbatul de 40 de ani, acesta fiind transportat în stare foarte gravă la spitalul din Botoşani. De aici, bărbatul, aflat în comă, a fost transferat la o clinică din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici