Ţara care a înlocuit patrulele de poliţie cu roboţi special echipaţi. Cum acţionează: VIDEO

  • Roboţi ai Minsiterului de Interne din Tunisia patrulează străzile din capitala Tunis
  • Dacă observă oameni, roboţii se apropie cu sirena şi solicită cartea de identitate, pentru ca ofiţerii aflaţi la centrul de comandă să poată efectua verificări
  • 14 oameni au murit de COVID-19 în Tunisia
1775 afișări
Imaginea articolului Ţara care a înlocuit patrulele de poliţie cu roboţi special echipaţi. Cum acţionează: VIDEO

Ţara care a înlocuit patrulele de poliţie cu roboţi special echipaţi. Cum acţionează: VIDEO

Patrulele de poliţie au fost înlocuite pe străzile din Tunis, capitala Tunisiei, cu roboţi de patrulare dotaţi cu camere de luat vederi, senzori şi sirenă. Potrivit BBC, nu este cunoscut exact numărul roboţilor puşi în funcţiune de Ministerul de Interne din această ţară.
 
Tunisia, care a raportat până acum 436 cazuri de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi 14 decese, se află în stare de carantină.
 
Roboţii PGuard, fabricaţi de Enova Robotics, sunt dotaţi cu o camera termală, lumini, dar şi un radar de mici dimensiuni.
 
În imaginile publicate chiar de Ministerul de Interne din Tunisia, un robot se îndreaptă către un cetăţean, iar ofiţerul aflat în control solicită un act de identitate. Ulterior îi transmite bărbatului că îşi poate cumpăra ţigări, dar că trebuie să o facă mai repede şi să se îndrepte către casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici