Ţara care începe administrarea celei de-a 4-a doze de vaccin Pfizer în căminele de vârstnici

Israelul începe administrarea celei de-a 4-a doze de vaccin Pfizer în căminele de vârstnici şi în spitalele de geriatrie.

2261 afișări
Imaginea articolului Ţara care începe administrarea celei de-a 4-a doze de vaccin Pfizer în căminele de vârstnici

Ţara care începe administrarea celei de-a 4-a doze de vaccin Pfizer în căminele de vârstnici

Declaraţia a fost făcută de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare din Israel, Nachman Ash.

Acesta a precizat că decizia a fost luată de teama unui val de infecţii în aceste instituţii, care ar putea costa şi vieţi, scrie agenţia ANSA.

Angajaţii acestor instituţii vor putea, de asemenea, să îşi facă a patra doză de vaccin, dacă vor.

Joi, după o lungă serie de consultări, Ash a autorizat administrarea celei de-a patra doze pentru persoanele imunocompromise.

Între timp, Ministerul Sănătăţii a anunţat că cel de-al cincilea val avansează şi că infecţiile COVID au fost joi de aproximativ 5.000, cu 1.000 mai multe decât în ziua precedentă, dintr-un total de 157.000 de teste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici