Târgovişte: Doi dintre răniţii în scandalul cu focuri de armă, arestaţi preventiv

Doi dintre cei trei răniţi în scandalul cu focuri de armă de la o casă de pariuri din Târgovişte au primit, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

1317 afișări
Imaginea articolului Târgovişte: Doi dintre răniţii în scandalul cu focuri de armă, arestaţi preventiv

Târgovişte: Doi dintre răniţii în scandalul cu focuri de armă, reţinuţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Pamela Ropotan, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a emis, sâmbătă după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Florin Pârjol, de 36 de ani şi al lui Ion Honciu, de 33 de ani.

Cei doi sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce, vineri seară, au fost implicaţi într-un scandal între două grupări rivale care a avut loc la o casă de pariuri sportive din Târgovişte şi în care s-au tras focuri de armă.

Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea între doi şi şapte ani.

Cei trei tineri răniţi, vineri seara, în urma conflictului cu focuri de armă izbucnit între două grupări, la o casă de pariuri sportive din municipiul Târgovişte, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean, iar în cursul nopţii au fost audiaţi la Poliţia municipiului Târgovişte, alături de celelalte persoane implicate în incident.

A treia persoană ranită, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost audiat ca martor în incident.

Parchetul a decis, vineri noaptea, reţinerea a doi dintre răniţi - Florin Parjol (36 de ani) şi Ion Honciu (33 de ani), în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore.

Politiştii au percheziţionat autoturismul unuia dintre suspecţi, iar sâmbată cei doi bărbaţi au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

"Trei tineri au fost răniţi, vineri seară, în urma unor focuri de armă trase de un bărbat, într-un conflict spontan între două grupuri, la o casă de pariuri sportive din municipiul Târgovişte.

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, două grupări au provocat un scandal de proporţii la o casă de pariuri din Târgovişte, spărgând geamurile, pe fondul unor conflicte mai vechi. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Pamela Ropotan, a declarat că este vorba de o reglare de conturi între două clanuri rivale şi că 12 persoane au fost duse la Poliţia municipiului Târgovişte.

Conform aceleiaşi surse, de la faţa locului a fost ridicată un pistol cu bile de cauciuc, armă pentru deţinerea şi utilizarea căreia este nevoie de permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici