Târgu Jiu: Elevă de 16 ani, dispărută de acasă în urmă cu opt zile, căutată de poliţişti

O elevă de 16 ani care a dispărut de la locuinţa sa din Târgu Jiu în 11 februarie este căutată de poliţişti, părinţii adolescentei spunând că aceasta a mai plecat de acasă şi în ianuarie, timp de două zile, dar că este "un copil bun", care învăţa şi nu lipsea de la şcoală.

355 afișări
Imaginea articolului Târgu Jiu: Elevă de 16 ani, dispărută de acasă în urmă cu opt zile, căutată de poliţişti

Târgu Jiu: Elevă de 16 ani, dispărută de acasă în urmă cu opt zile, căutată de poliţişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Fata de 16 ani, Elena Ramona Crăsnaru, este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic "Henri Coandă" din Târgu Jiu, diriginta acesteia, Elisabeta Drăgoi, spunând că adolescenta învăţa foarte bine şi avea absenţe puţine.

"Ea nu a mai venit la şcoală de marţea trecută, de la reluarea orelor după vacanţa dintre semestre. Eu l-am sunat pe tatăl ei atunci, mi-a spus că ea a plecat de acasă, că şi-a luat buletinul şi cardul pe care primea bursa socială de 180 de lei şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. De atunci nimeni nu mai ştie nimic despre ea", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX diriginta Elisabeta Drăgoi.

Tatăl fetei, Aurelian Crăsnaru, a spus că nu a anunţat Poliţia despre dispariţia fiicei sale abia luni, întrucât în luna ianuarie aceasta a mai plecat de acasă, timp de două zile, fiind găsită de poliţişti în municipiul Târgu Jiu. Fata a spus atunci că ar fi stat la o colegă din oraş şi că nu a considerat necesar să îşi anunţe părinţii.

"Am dus-o atunci cu poliţiştii inclusiv la un centru de primire a minorilor, dar nu a stat prea mult nici acolo. A venit acasă în cele din urmă, dar era iritată, agitată, cred că a fost supusă unor presiuni, dar nu ne-a spus nimic. Nici acum când a plecat nu a spus nimic şi normal că ne facem griji pentru ea că era un copil bun, învăţa şi nu lipsea de la şcoală", a afirmat tatăl fetei dispărute.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Gorj, Elena Ramona Crăsnaru are aproximativ 1,70 metri înălţime, circa 50-59 de kilograme, constituţie atletică, păr blond, drept, tuns scurt, ten deschis, faţa ovală, ochi verzi. La data dispariţiei, fata purta o geacă de culoare maro deschis, blugi albaştri şi ghete negre.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da informaţii despre fată să sune la numărul de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici