Târgul de Crăciun din Constanţa, deschis de Ziua Naţională | GALERIE FOTO

De Ziua Naţională a României constănţenii au intrat şi în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, sâmbătă seară fiind aprinse luminiţele Târgului de Crăciun din Piaţa Ovidiu. Târgul trebuia deschis vineri, însă lucrările au fost întârziate din cauza viscolului din ultimele zile.

1204 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun din Constanţa, deschis de Ziua Naţională | GALERIE FOTO

Târgul de Crăciun din Constanţa, deschis de Ziua Naţională | GALEROE FOTO

Christmas Market By The Sea, aşa cum este denumit primul Târg de Crăciun din Constanţa, se desfăşoară între 1 şi 27 decembrie, în Piaţa Ovidiu din Constanţa.

Vizitatorii se pot bucura de concerte şi spectacole, un târg tradiţional cu decoraţiuni şi produse de sezon, cadouri, dulciuri, mâncare şi băuturi, precum şi un patinoar, un carusel, un trenuleţ, maşinuţe pentru copii, căsuţa lui Moş Crăciun, bradul de Crăciun şi un loc special amenajat pentru donaţii către cei nevoiaşi. De asemenea, Casa lui Moş Crăciun, dedicată în totalitate celor mici, este locul unde Moş Crăciun şi ajutoarele lui îi aşteaptă pe copii şi scrisorile lor cu dorinţe.

Pregătirile au început încă de miercuri, iar târgul ar fi trebuit să fie deschis vineri seară, dar lucrările au fost întârziate din cauza viscolului ce s-a abătut asupra oraşului de la mijlocul săptămânii. Astfel că organizatorii au ales să deschidă Târgul de Crăciun chiar de Ziua Naţională a României, dublând astfel bucuria constănţenilor.

Între timp au fost amplasate caruselul, trenuleţul şi maşinuţele pentru copii, dar şi căsuţele cu mâncare, băutură şi cu dulciuri.

„Amplasarea cortului încălzit, amenajarea locului special pentru donaţii către cei nevoiaşi şi a Căsuţei lui Moş Crăciun vor începe luni, 3 decembrie, şi se vor desfăşura până joi, 6 decembrie, finalizarea lor depinzând strict de condiţiile meteo”, au declarat organizatorii târgului. De asemenea, şi perioada amplasării patinoarului va fi stabilită în zilele următoare, în funcţie de condiţiile atmosferice.

Sâmbătă, 1 decembrie, constănţenii sunt aşteptaţi la prima seară de concerte din cadrul Christmas Market By The Sea. Începând cu ora 20.00 vor concerta Soundopamine şi Jazu. În zilele următoare vor mai concerta, între alţii, Viţa de Vie, Robin And The Backstabbers, Omul cu Şobolani, Golan The Mono Jacks şi Cred Că Sunt Extraterestru.

Primăria Constanţa a blocat circulaţia autovehiculelor pe arterele de acces spre Piaţa Ovidiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici