Târgurile de Crăciun din ţară şi-au anunţat programul. Iată când încep la Bucureşti, Sibiu sau Cluj-Napoca

  • Târgul de Crăciun din Sibiu îşi va deschide porţile începând cu data de 17 noiembrie 2023
  • Anul acesta Untold organizează în premieră două târguri de Crăciun în Cluj-Napoca
  • Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei va fi deschis în perioada 30 noiembrie- 26 decembrie 2023
13057 afișări
Imaginea articolului Târgurile de Crăciun din ţară şi-au anunţat programul. Iată când încep la Bucureşti, Sibiu sau Cluj-Napoca

Târgurile de Crăciun din ţară şi-au anunţat programul. Iată când încep la Bucureşti, Sibiu sau Cluj-Napoca

Târgurile de Crăciun din ţară şi-au anunţat programul. Sibiu o să te introducă în spiritul sărbătorilor din 17 noiembrie. 110 expozanţi te vor încânta cu produse confecţionate manual.

Târg Crăciun Sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu are loc în Piaţa Mare din Sibiu. Ediţia cu numărul 16 se desfăşoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024. Noul plan de amplasament al târgului va fi cu totul diferit anul acesta. Autorităţi doresc să promoveze plimbarea în aer liber şi descoperirea mai uşoară a standurilor de către turişti. Astfel, nu vor fi adăugate elemente de divertisment care vor distrage atenţia de la esenţa tradiţională a târgului, precizează organizatorii.

Târg Crăciun Cluj

În Cluj-Napoca vor avea loc două Târguri de Crăciun: unul în Piaţa Unirii, iar altul pe platoul Sălii Sporturilor. Cel din Piaţa Unirii are loc în perioada 24 noiembrie 2023 – 1 ianuarie 2024. Vei găsi aici 75 de căsuţe iluminate şi decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde găseşti produse specifice sărbătorii, ateliere pentru copii, concerte şi multe alte surprize.

Târg Crăciun Bucureşti

În capitală, între 30 noiembrie – 26 decembrie, în Piaţa Constituţiei, are loc „Târgul de Crăciun Bucureşti”. Aici vei găsi produse alimentare tradiţionale, produse realizate de meşteri populari şi concerte în aer liber.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici