Tăriceanu şi Orban au plecat spre Titu cu trenul, cumpărând bilete pentru a nu fi "blatişti"

Premierul Tăriceanu şi ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au plecat cu trenul spre Titu (judeţul Dâmboviţa), unde vor participa la inaugurarea lucrărilor la centrul de testări al Renault Technologie Roumanie, după ce au cumpărat bilete de la casele Gării de Nord, pentru a nu fi "blatişti".

50 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu şi Orban au plecat spre Titu cu trenul, cumpărând bilete pentru a nu fi "blatişti"

Tăriceanu şi Orban au plecat spre Titu cu trenul, cumpărând bilete pentru a nu fi "blatişti" (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Premierul şi ministrul au ajuns, joi dimineaţa, la Gara de Nord de unde şi-au cumpărat bilete de călătorie pe ruta Bucureşti-Titu.

"Am zis să nu fim blatişti, să luăm bilet şi astfel să transmitem un semnal şi pentru ceilalţi călători", a spus Orban.

Întrebat de presă de ce s-a preferat acest mijloc de călătorie în locul autoturismului, Orban a precizat că traseul Bucureşti-Titu este parcurs mai repede cu trenul.

"Am vrut totodată să verificăm şi condiţiile de călătorie", a adăugat Orban.

Întrebat la rândul său de presă, pe peron, care este motivul a decis să meargă cu trenul spre Titu, premierul Tăriceanu a avut un răspuns mai scurt, spunând "Ghici!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici