Tatăl doctoriţei psihiatru spune că pacientul a încuiat uşa cabinetului apoi a atacat-o

Tatăl doctoriţei psihiatru de la Ambulatoriul Cotroceni spune că agresorul a încuiat uşa cabinetului, apoi a tăiat-o pe faţă, antebraţ şi scalp, acesta fiind imobilizat de pacienţii care aşteptau pe hol şi care au forţat intrarea în cabinet, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al SUUB.

74 afișări
Imaginea articolului Tatăl doctoriţei psihiatru spune că pacientul a încuiat uşa cabinetului apoi a atacat-o

Tatăl doctoriţei psihiatru spune că pacientul a încuiat uşa cabinetului apoi a atacat-o (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Din păcate, doctoriţa a trecut prin clipe foarte grele. Din spusele tatălui doctoriţei psihiatru, agresorul a intrat în cabinet şi a încuiat uşa, apoi a atacat-o cu briceagul. Femeia s-a luptat cu pacientul, dar a fost tăiată de cinci ori pe faţă, scalp şi la antebraţ", a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), medicul Bogdan Popescu.

Femeia, medicul primar psihiatru, în vârstă de 38 de ani, a fost tăiată, luni seară, pe faţă, antebraţ şi scalp de către un bărbat, în timpul consultaţiei. Aceasta a fost internată în Clinica de chirurgie plastică a Spitalului Universitar de Urgenţă, unde va rămâne câteva zile.

Medicul psihiatru ar putea avea dificultăţi la mişcarea degetelor, întrucât a avut secţionat 50% dintr-un nerv, a spus Bogdan Popescu.

"Agresorul i-a secţionat 50% din nervul ulnar, cel care interesează degetul mic şi inelarul. La prânz, medicii i-au suturat nervul sub microscop, dar va fi nevoie de multe zile de recuperare", a precizat purtătorul de cuvânt al SUUB.

El a spus că femeie are cinci tăieturi pe faţă şi scalp, plăgile fiind suturate marţi dimineaţă. "Cele mai grave răni au fost cea de la antebraţ, unde a fost secţionat nervul, dar şi una din obraz, care a fost destul de adâncă", a mai spus medicul.

Pe lângă suferinţele fizice pricinuite de răni, medicul a suferit un şoc psihic postraumatic, iar colegii psihologi încearcă să o ajute să depăşească această stare, a adăugat Popescu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, declara, luni seară, pentru MEDIAFAX că agresorul a fost internat la spitalul de psihiatrie după ce a fost audiat la Secţia 20 Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici