Tatăl fetei omorâte la 2 Mai: În sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa

„Eu cred că în sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa şi chiar am încredere în autorităţi”, spune tatăl fetei omorâte de tânărul drogat la 2 Mai, Cătălin Ştefan Dragomir.

849 afișări
Imaginea articolului Tatăl fetei omorâte la 2 Mai: În sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa

„Eu cred că în sfârşit ancheta a intrat în linie dreaptă şi sper să rămână aşa şi chiar am încredere în autorităţi. De ce? Din cauza dumneavoastră, presa, cărora vă mulţumesc tuturor. Exact asta am urmărit eu, Cătălin Ştefan Dragomir, să facem presiune, să nu scăpăm. Avem atâtea cazuri în urmă şi vă mulţumesc”, a spus tatăl fetei.

El a precizat că aşteaptă expertiza medicală care arată ce tipuri de droguri a consumat Vlad Pascu.

„Şi au am auzit, aşteptăm să se depună la dosar. Eu, nicio secundă, cât mai mai vorbit cu dvs, nu am pronunţat cuvintele droguri, drogat, decât criminal. De ce? A fost conducător auto în primul şi în primul rând, starea lui nici nu mă interesează. Ca şi conducător auto, ai băgat cheia în contact, ai plecat la drum, îţi asumi”, a spus acesta.

Cătălin Ştefan Dragomir afirmă că ştia despre înregistrarea audio de pe camera lui Sebastian.

În 2 Mai, un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un grup de pietoni. O fată de 20 de ani şi un băiat de 21 de ani au murit, iar alte 6 persoane au fost rănite. În momentul impactului, şoferul se afla sub influenţa drogurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici