Tatăl preşedintelui Organizaţiei de Femei a PC, Lia Ardelean, a fost găsit spânzurat

Tatăl preşedintelui Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, Lia Ardelean, a fost găsit spânzurat, miercuri după-amiază, în locuinţa sa din Arad, bărbatul, care era paralizat parţial, fiind descoperit de îngrijitoarea care îl vizita periodic, iar poliţiştii afirmă că el s-a sinucis.

44 afișări

Conform unor surse judiciare, tatăl Liei Ardelean, în vârstă de 76 de ani, s-a spânzurat în locuinţă, unde a fost găsit de femeia care îl îngrijea de două ori pe săptămână.

Vecinii bărbatului spun că acesta era paralizat parţial de câţiva ani şi se mişca greu şi că a mărturisit apropiaţilor în câteva rânduri că vrea să se sinucidă, pentru a nu se simţi o povară.

Cadavrul a fost ridicat din cartierul Gai din Arad, fiind transportat la Medicina Legală pentru necropsie, însă poliţiştii spun că la prima vedere nu există niciun fel de suspiciuni legate de împrejurările decesului, fiind vorba de o sinucidere.

Până în urmă cu doi ani, Lia Ardelean a fost preşedintele PC Arad, a fost parlamentar în legislatura trecută, în prezent fiind preşedintele Organizaţiei de Femei a PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici