Tatăl unui copil de 8 ani omorât, principalul suspect de crimă, a fost prins. Acesta a încercat să se sinucidă

Tatăl copilului de 8 ani care a fost omorât a fost găsit marţi în zona localităţii Filea de Jos, judeţul Cluj.

1122 afișări
Imaginea articolului Tatăl unui copil de 8 ani omorât, principalul suspect de crimă, a fost prins. Acesta a încercat să se sinucidă

Tatăl unui copil de 8 ani omorât, principalul suspect de crimă, căutat. Poliţia a publicat fotografia lui

UPDATE 20.50 Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul este în viaţă şi ar fi încercat să fugă.

La faţa locului este prezent şi şeful IPJ Cluj, Ciprian Rus.
 
Bărbatul va fi adus la Cluj-Napoca la audieri.
 
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul ar fi vrut să se sinucidă şi ar fi încercat să îşi taie venele, dar a fost găsit la timp de poliţişti.
 
Acesta este transportat la UPU Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale, după care va fi audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Poliţia Cluj face apel la găsirea tatălui copilului de 8 ani, omorât după ce a fost înjunghiat în piept, şi publică fotografia acestuia. Bărbatul este principalul suspect al crimei. 

IPJ Cluj anunţă că persoanele care au informaţii ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112.

Potrivit poliţiştilor, în 26 iulie o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deşi, conform înţelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

„În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi şi a autoturismului condus de către tatăl minorului. De asemenea, au fost efectuate acţiuni de căutare pe teren, au fost audiaţi prieteni, cunoscuţi, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului şi a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistaţi”, au spus poliţiştii.

În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

Marţi, copilul a fost găsit mort pe raza localităţii Lita, judeţul Cluj, în autoturismul utilizat de către tatăl acestuia.

Copilul a fost înjunghiat în piept, iar până în prezent, tatăl nu a fost găsit.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
mort,
ipj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici