Taximetriştii care abordează clienţi în interiorul aeroportului vor fi amendaţi

Taximetriştii care abordează clienţi în interiorul aeroportului vor fi amendaţi cu o sumă cuprinsă între 500 lei şi 1.000 lei, a decis Guvernul prin ordonanţa de urgenţă privind combaterea pirateriei în transporul rutier de persoane, adoptată, luni, la solicitarea confederaţiei patronale din domeniu.

42 afișări
Imaginea articolului Taximetriştii care abordează clienţi în interiorul aeroportului vor fi amendaţi

Taximetriştii care abordează clienţi în interiorul aeroportului vor fi amendaţi (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Actul normativ aprobat de Executiv stabileşte că amenda cuprinsă între 500 lei şi 1.000 lei va fi aplicată şi în cazul taximetriştilor sau interpuşilor acestora care abordează clienţii în interiorul aeroportului.

Legislaţia în vigoare interzice abordarea clienţilor în interiorul aeroportului de către taximetrişti sau interpuşi, fără însă ca amenda să fie stabilită şi pentru astfel de fapte.

În urmă cu aproape o lună, reprezentanţii Executivului şi cei ai Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi au semnat un protocol pentru combaterea pirateriei în transportul rutier de persoane, după ce organizaţia patronală a avertizat că va recurge la acţiuni de protest în cazul în care Guvernul nu intervine în acest domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici