Te-ai angaja în Antarctica sau în Insulele Caraibe? Poţi câştiga şi peste 5.000 de euro!

Dacă eşti o fire aventurieră şi nu te-ar deranja dacă ar fi prea frig sau, din contră, prea cald afară, ai şanse să pleci pentru cel puţin un an, ori în Antarctica, ori în Insulele Caraibe. Şi dacă nu te dau banii afară din casă, pentru a-ţi permite să mergi în vacanţă, acum poţi să te angajezi în cele două teritorii, iar salariile nu sunt deloc de neglijat – maximul poate depăşi 5.000 de euro.

198 afișări
Imaginea articolului Te-ai angaja în Antarctica sau în Insulele Caraibe? Poţi câştiga şi peste 5.000 de euro!

Te-ai angaja în Antarctica sau în Insulele Caraibe? Poţi câştiga şi peste 5.000 de euro! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, te poţi angaja pe teritoriul norvegian din Antarctica, fie ca medic, fie ca bucătar sau mecanic.

Spitalele din zonă caută 50 de medici specialişti radiologi, cu minimum un an de experienţă şi care să cunoască limba engleză la nivel conversaţional. Cei care vor să se angajeze nu trebuie să fi avut cazuri de malpraxis în cariera medicală.

Salariul de încadrare depăşeşte 5.000 de euro, iar angajatorul oferă cazare, masă, transport plătit şi asigurare de sănătate.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă în Antarctica şi Insulele Caraibe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici