VIDEO  Tehnica militară de a adormi în două minute. Videoclipul de pe TikTok a strâns 8 milioane de vizualizări

Este un proces în doi paşi: antrenorul personal şi influencerul TikTok Justin Agustin a postat un videoclip care a devenit viral.

2740 afișări
Imaginea articolului Tehnica militară de a adormi în două minute. Videoclipul de pe TikTok a strâns 8 milioane de vizualizări

Tehnica militară de a adormi în două minute. Videoclipul de pe TikTok a strâns 8 milioane de vizualizări

„Tehnica militară” prezentată în clip i-ar fi ajutat pe soldaţi să adoarmă în două minute, chiar şi în condiţii extreme.

Cum functioneazã? Potrivit lui Justin Agustin, este un proces în doi paşi: să vă curăţaţi gândurile şi să vă imaginaţi scenarii paşnice care să vă elibereze mintea de stres.

Autorul subliniază repetarea cuvintelor „Nu gândi” timp de 10 secunde, relaxare şi concentrare pe respiraţie.

În cele din urmă, influencerul vă asigură că, dacă faceţi aceste exerciţii în mod constant pentru o perioadă de cel puţin 6 săptămâni, veţi putea într-adevăr să adormiţi în două minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici