Teleorman: 20 de maşini, implicate într-un carambol

Un număr de douăzeci de maşini au fost implicate, vineri, într-un carambol pe drumul european 70, între localităţile Drăgăneşti Vlaşca şi Bujoreni, judeţul Teleorman, accidentul producându-se după ce şoferul unui microbuz a intrat în depăşire fără să se asigure.

1 afișare
Imaginea articolului Teleorman: 20 de maşini, implicate într-un carambol

Teleorman: 20 de maşini, între care două microbuze, implicate într-un carambol

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, subcomisarul Adrian Ilicea, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 8.40, după ce două microbuze s-au ciocnit frontal.

”Două microbuze s-au ciocnit frontal, din cauză că unul dintre acestea s-a angajat într-o depăşire neregulamnteară, apoi au fost lovite de două TIR-uri, apoi treptat, alte 16 maşini au fost implicate în accident. Am solicitat serviciul de descarcerare pentru a scoate unul dintre şoferi din microbuze", a precizat subcomisarul Adrian Ilicea. Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc într-o zonă împădurită, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 30 de metri, iar şoseaua era acoperită cu mâzgă.

Potrivit subcomisarului Adrian UIlicea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Teleorman, în urma accidentului în care au fost implicate douăzeci de maşini, între care două microbuze, au fost rănite şapte persoane.

Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Alexandria, şase dintre ei, care erau pasageri în autoturisme, având leziuni şi echimoze uşoare la faţă. Ei vor fi supuşi unor investigaţii medicale, iar în funcţie de rezultatul acestora se va decide dacă vor rămân sau nu internaţi, a mai spus sursa citată.

O a şaptea persoană, ce se afla în microbuzul care a provocat accidentul după ce a intrat în depăşire, a suferit fracturi la picioare şi a rămas internată la spitalul din Alexandria.

În urma accidentului, toate cele douăzeci de maşini implicate au fost avariate, iar timp de 30 de minute drumarii şi poliţiştii au intervenit pentru ridicarea de pe carosabil a autovehiculelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici