Teleorman: Anchetă a poliţiei după ce o femeie s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc

O femeie de 31 de ani s-ar fi aruncat, joi dimineaţa, de la etajul unui bloc din Alexandria, după ce şi-ar fi petrecut noaptea în apartamentul unui bărbat. Poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman fac cercetări.

3092 afișări
Imaginea articolului Teleorman: Anchetă a poliţiei după ce o femeie s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc

Teleorman: Anchetă a poliţiei după ce o femeie s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul unui bloc din oraş.

Poliţiştii au găsit în faţa unui bloc o femeie de 31 de ani, din Alexandria, care era căzută pe asfalt şi căreia i se acordau îngrijiri medicale.

Din verificări s-a stabilit că aceasta s-a aflat, în noaptea de miercuri spre joi, în apartamentul unui bărbat de 26 de ani, împreună cu acesta.

„S-a pătruns în locaţia menţionată prin forţarea uşii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, a transmis Poliţia Teleorman.

Femeia a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici