Teleorman: Două persoane au murit şi şase au fost spitalizate după un accident pe DN 65A

  • Pe DN 65 A, la ieşirea din localitatea Putineiu spre Roşiori de Vede, un autoturism a lovit din spate o căruţă.
  • Carambolul a lăsat în urmă opt victime, dintre care doi morţi.
  • Dintre celelalte victime, cinci sunt copii care se aflau în atelaj.
791 afișări
Imaginea articolului Teleorman: Două persoane au murit şi şase au fost spitalizate după un accident pe DN 65A

Teleorman: Două persoane au murit şi şase au fost spitalizate după un accident pe DN 65A

Două persoane au murit şi şase au fost duse la spital în urma accidentului produs miercuri seara pe DN 65A la ieşirea din localitatea Putineiu spre Roşiori de Vede, informează IPJ Teleorman.

"Pe DN 65 A la ieşirea din localitatea Putineiu spre Roşiori de Vede, un autoturism a lovit din spate o căruţă. Din primele date, în urma impactului au rezultat opt victime, din care două persoane decedate. Celelalte şase victime au fost evaluate şi transportate la o unitate medicală. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea dinamicii producerii evenimentului rutier", precizează IPJ Teleorman.

Conform ISU Teleorman, cele două persoane care au decedat sunt adulte şi erau în autoturism.

IGSU a transmis că celelalte victime, cinci copii şi un adult, care se aflau în atelajul hipo, sunt conştiente şi cooperante, cu multiple traumatisme şi au fost preluate de echipajele medicale SMURD şi SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportarea la spitalele din Turnu Măgurele şi Alexandria. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici