Tentativă de crimă în plină stradă: Un militar din Iaşi a încercat să-şi strângă de gât iubita. După incident, bărbatul şi-a dat demisia

Un bărbat din Iaşi, îmbrăcat în haine militare, a încercat vineri să-şi strângă de gât concubina, o femeie de 47 de ani, în plină stradă. Militarul se numeşte Sebastian Mistreanu şi este militar încadrat în 2004 cadrul Brigăzii 15 Mecanizate Iaşi, la ora transmiterii acestei ştiri el mergând în unitate, unde şi-a dat demisia.

762 afișări
Imaginea articolului Tentativă de crimă în plină stradă: Un militar din Iaşi a încercat să-şi strângă de gât iubita. După incident, bărbatul şi-a dat demisia

Tentativă de crimă în plină stradă: Un militar din Iaşi a încercat să-şi strângă de gât iubita. După incident, bărbatul şi-a dat demisia (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Daniel Burlacu, purtător de cuvânt al Brigăzii 15 Mecanizate Iaşi, a declarat că militarul, Sebastian Mistreanu, s-a prezentat, vineri după-amiază, la unitatea militară unde lucra şi şi-a prezentat demisia.

"A raportat deja ce s-a întâmplat şi şi-a scris demisia. Ancheta este preluată de Parchetul Militar din Iaşi", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Mecanizate 15 Iaşi, Daniel Burlacu.

Potrivit lui Burlacu, Sebastian Mistreanu a participat la misiuni în Irak şi Afganistan, ultima fiind în anul 2010.

"Ultima evaluare psihologică în cazul său a fost efectuată în noiembrie 2011. Evenimentul este cercetat de Parchetul Militar Iaşi şi de locţiitorul comandantului Brigăzii", a mai spus Daniel Burlacu.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii 15 Mecanizate din Iaşi, Daniel Burlacu, a mai spus că militarul este campion de judo, premiul fiind obţinut în cadrul campionatului naţional organizat de Ministerul Apărării Naţionale.

"Ca militar, a avut un comportament bun. Nu au existat probleme până acum. Militarul, care are 31 de ani, nu este căsătorit", a mai spus Daniel Burlacu.

Incidentul s-a petrecut, vineri la prânz, pe strada Lascăr Catargi, din zona Copou a municipiului Iaşi, iar bărbatul era îmbrăcat în haine militare.

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, militarul a strâns-o de gât pe femeie şi a lovit-o, victima fiind scoasă din mâinile agresorului de către un trecător. Conform declaraţiilor unor martori, femeia a încercat să urce în maşina sa, moment în care a fost lovită de către bărbat, care a urmărit-o.

El a lovit-o, se pare, mai întâi cu un obiect contondent, după care a încercat să o stranguleze.

În momentul în care a fost preluată de echipajul SMURD, femeia avea faţa plină de sânge.

Imediat după incident, militarul a urcat într-un taxi aflat în zonă şi a dispărut.

Femeia a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici