Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Atacatorii au folosit un pistol cu gaze

Două persoane mascate au intrat, miercuri seară, în sediul BRD din cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureş, unde au tras mai multe focuri cu un pistol cu gaze, iar paznicul a ripostat cu pistolul din dotare, atacatorii fugind fără a fura ceva, potrivit Poliţiei.

71 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Atacatorii au folosit un pistol cu gaze

Tentativă de jaf la o bancă din Târgu Mureş. Atacatorii au folosit un pistol cu gaze (Imagine: Cristian Frant/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, în jurul orei 17.40 două persoane mascate au intrat în sediul BRD din cartierul Dâmbu Pietros din Târgu Mureş, unde au tras două focuri cu un pistol cu gaze, moment în care paznicul din bancă a ripostat cu pistolul din dotare.

Popa a spus că o treia persoană a rămas în afara băncii, iar cei doi atacatori din bancă l-au agresat pe paznic, încercând să îl imobilizeze.

Atacatorii nu au reuşit să fure nimic şi au fugit, lovind în viteză un trecător de pe stradă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, toate dispozitivele fiind în alertă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici