Tentativă de omor calificat şi distrugere, după o răfuială între bande rivale. Un bărbat de 27 de ani din Vrancea a fost arestat

  • Un bărbat de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat şi distrugere
  • Acesta e acuzat că a participat în aprilie 2019, în judeţul Vrancea, la o agresiune împotriva unui persoane
  • Victima a fost atacată cu 9 lovituri de cuţit
160 afișări
Imaginea articolului Tentativă de omor calificat şi distrugere, după o răfuială între bande rivale. Un bărbat de 27 de ani din Vrancea a fost arestat

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii şi procurorii DIICOT din Bucureşti au făcut o percheziţie domiciliară şi au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 27 ani, bănuit de constituire a unui grup infracţional organizat, tentativă la omor calificat şi distrugere.

Din cercetări a reieşit că, în 13 aprilie 2019, suspectul, împreună cu alte 3 persoane, ar fi acroşat şi scos în afara carosabilului, în judeţul Vrancea, o maşină condusă de de un alt bărbat. Acesta ar fi făcut parte dintr-un alt grup infracţional.

„Motivul acţiunii violente îndreptate asupra bărbatului ar fi fost determinat de faptul că liderul grupării cercetat în cauză îl considera pe acesta vinovat de comiterea, la o dată anterioară, a unei agresiuni fizice asupra unui alt exponent al grupului infracţional pe care el îl coordona”, se arată în comunicat.

După ce ar fi proiectat într-un şanţ betonat aflat pe marginea drumului maşina condusă de persoana vătămată, cele 4 persoane ar fi coborât din autoturismele în care se aflau şi i-ar fi aplicat acesteia nouă lovituri de cuţit, precum şi alte lovituri cu obiecte contondente, respectiv ţevi metalice, cu intenţia de a o ucide.

Conform poliţiştilor, în prezent, doi dintre ceilalţi participanţi la tentativa de omor sunt cercetaţi în stare de arest preventiv în cauză, iar al treilea a fost condamnat definitiv, tot pentru comiterea, la data de 9 ianuarie 2020, a unei tentative de omor în circumstanţe la fel de violente şi prin utilizarea unor arme albe asupra unui alt individ cu trecut infracţional.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate de poliţişti, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5 telefoane mobile, un cuţit tip baionetă, cu 2 tăişuri şi un briceag.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT, reţinut şi ulterior arestat preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici