Incident la staţia de metrou Lujerului. Tânăra prinsă sub tren a fost scoasă în stare gravă

  • O tânără a ajuns pe şine, în faţa trenului, anunţă realitatea.net.
  • Incidentul a avut loc la staţia de metrou Lujerului.
  • UPDATE: Tânăra prinsă sub tren a fost scoasă în stare gravă.
5294 afișări
Imaginea articolului Incident la staţia de metrou Lujerului. Tânăra prinsă sub tren a fost scoasă în stare gravă

UPDATE: Tânăra a fost transportată la spital

Femeia prinsă, miercuri, sub tren, la Staţia de Metrou Lujerului, a fost scoasă în stare de inconştienţă şi transportată la Spitalul Universitar de de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

„La momentul extragerii, această era inconştientă, însă respira. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă s-a acţionat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o autospecială cu apă şi spumă”, spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei.

Intervenţie la metrou, după o posibilă tentativă de suicid

Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au fost solicitaţi să intervină la Staţia de Metrou Lujerului, după ce o femeie a fost prinsă sub o garnitură tren, între vagoanele 4 şi 5.

Nu se ştie încă dacă tânăra a căzut pe şine sau a fost o tentativă de suicid.

Traficul garniturilor de metrou este blocat în zonă

Metrorex precizează, într-un comunicat, că începând cu 08:38, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Lujerului, linia 1.

Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflaţi în staţie, circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile: Preciziei – Lujerului, linia 2 şi Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD, iar instituţiile abilitate vor cerceta condiţiile în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici