Terasă din Mamaia fără autorizaţie, demolată deşi la mese se aflau turişti (Video)

Reprezentanţii Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) au demolat, luni seară, un beach-bar din staţiunea Mamaia, deşi la mese şi pe ringul de dans se aflau turişti, care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de această acţiune.

98 afișări
Imaginea articolului Terasă din Mamaia fără autorizaţie, demolată deşi la mese se aflau turişti (Video)

Terasă din Mamaia fără autorizaţie, demolată deşi la mese se aflau turişti (Video)

Barul fusese construit ilegal, iar demolarea s-a făcut în urma obţinerii unei sentinţe definitive a instanţei.

Potrivit reprezentanţilor DADL, patronul terasei respective fusese înştiinţat asupra operaţiunii şi ar fi trebuit să ţină localul închis, dar în jurul orei 21.00, când muncitorii Direcţiei au ajuns la beach-barul care aparţine SC Tan Tan SRL, au găsit turişti la mese. Ei au început dezmembrarea localului, de faţă fiind prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei şi Jandarmeriei, gata să intervină în cazul în care spiritele s-ar fi încins.

Ofiţerul pentru relaţii publice al Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanţa, locotenent colonelul Sorin Mustăţea, a declarat, marţi, că întreaga operaţiune a decurs în siguranţă, fără să se înregistreze incidente. El a precizat că turiştii aflaţi la mese şi pe ringul de dans au protestat în prima fază, pentru că nu erau lăsaţi să-şi continue distracţia, dar în cele din urmă au părăsit localul fără să provoace probleme deosebite.

Un alt beach-bar construit ilegal a fost dezmembrat la sfârşitul săptămânii trecute, iar demolările localurilor construite fără autorizaţii în staţiunile de pe litoral vor continua, după pronunţarea sentinţelor definitive. Potrivit purtătorului de cuvânt al DADL, Cătălin Anton, este vorba despre mai multe beach-baruri ridicate în anii trecuţi şi care nu primiseră autorizaţie de construcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici