Termenul de depunere a raportului Comisiei Călăraşi, prelungit cu 60 de zile

Camera Deputaţilor şi Senatul au decis, marţi, cu 335 voturi "pentru", 11 abţineri, 21 voturi "împotrivă", prelungirea cu 60 de zile a termenului comisiei de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţionării terenurilor din zona comunei Nana.

50 afișări
Imaginea articolului Termenul de depunere a raportului Comisiei Călăraşi, prelungit cu 60 de zile

Termenul de depunere a raportului Comisiei Călăraşi, prelungit cu 60 de zile (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Astfel, comisia de anchetă Călăraşi va avea termen peste 60 de zile pentru depunerea raportului.

La jumătatea lunii martie, membrii Comisiei de anchetă privind terenurile din Călăraşi l-au ales pe senatorul PSD Mihai Fifor în calitatea de preşedinte al acestei comisii, în locul lui Eugen Nicolicea, devenit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Fifor preciza atunci că va solicita Biroului Permanent aprobarea prelungirii cu o lună a activităţii Comisiei, precum şi acordarea unei săli şi a unei echipe care să asigure continuarea funcţionării acestei structuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici