Termoficarea în Bucureşti şi Otopeni primeşte o gură de oxigen. Ministerul Dezvoltării alocă peste 4 milioane de lei

Ministerul Dezvoltării anunţă că a alocat peste 4 milioane de lei pentru asigurarea serviciului public de alimentare cu energie termică, iar banii ajung la Bucureşti şi în Otopeni.

302 afișări
Imaginea articolului Termoficarea în Bucureşti şi Otopeni primeşte o gură de oxigen. Ministerul Dezvoltării alocă peste 4 milioane de lei

Termoficarea în Bucureşti şi Otopeni primeşte . Ministerul Dezvoltării alocă peste 4 milioane de lei

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a anunţat că a aprobat repartizarea sumei de 4.413.281,20 lei către bugetele locale ale unor unităţi administrativ-teritoriale. Este vorba despre o tranşă din subvenţia de compensare a costurilor legate de achiziţia gazelor naturale necesare producerii energiei termice în sistem centralizat pentru sezonul rece 2021-2022, a mai spus ministrul Dezvoltării.

Suma este aferentă subvenţiei pentru consumul de gaze naturale din perioada ianuarie – martie 2022 şi este repartizată către municipiul Bucureşti şi oraşul Otopeni din judeţul Ilfov.

Până în prezent, din cele 400 milioane lei alocate pentru această activitate, au fost utilizate aproape 345 de milioane de lei, atât sub formă de subvenţie la achiziţia de gaze naturale şi păcură, cât şi pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei, a precizat ministrul Cseke Attila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici