Test COVID-19 pozitiv: O veste greu de crezut pentru un bărbat din Sibiu. Acesta a străbătut trei oraşe pentru a vedea rezultatul negru pe alb

  • Un bărbat de 33 de ani, din Copşa Mică, judeţul Sibiu, a fost confirmat cu noul coronavirus şi a primit rezultatul testului online şi telefonic.
  • El a vrut să aibă rezultatul pe foaie şi a plecat în oraşul vecin, Mediaş, apoi la Sibiu, pentru investigaţii amănunţite.
  • Acum are dosar penal.
7022 afișări
Imaginea articolului Test COVID-19 pozitiv: O veste greu de crezut pentru un bărbat din Sibiu. Acesta a străbătut trei oraşe pentru a vedea rezultatul negru pe alb

FOTO: Profimedia

Poliţiştii din Mediaş au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce au fost sesizaţi că luni, în jurul orei 12.30, la o clinică medicală din Mediaş, a venit un bărbat care a afirmat în public că vrea să îşi ridice personal rezultatul testului privind virusul SARS CoV-2, fiind anunţat telefonic că este confirmat pozitiv.

Poliţiştii care au mers la clinica respectivă nu l-au mai găsit pe bărbat, dar i-au stabilit identitatea, precum şi faptul că acesta, în urma unor analize medicale pe care le făcuse în 15 octombrie a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, confirmare pe care o primise şi on-line.

„La data de 19.10.2020, deşi avea cunoştinţă de rezultatul pozitiv al testului, acesta s-a prezentat la clinică pentru a-si ridica buletinul de analiză, iar ulterior la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii amănunţite, prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul clinicii”, spun poliţiştii.

Practic, el a străbătut mai bine de 50 de kilometri prin judeţ, punând în pericol şi alţi sibieni.

Poliţiştii Biroului Ordine Publică Mediaş s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări pentru săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterea bolilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici