Ţi-ai rezervat masă la terasă? Aplicaţiile online, un business care a revenit la viaţă

  • Dacă vrei să ieşi în oraş trebuie să îţi rezervi o masă
  • Aplicaţiile online te ajută să îţi alegi locaţia preferată
  • Oamenii şi-au făcut rezervări şi pentru sfârşitul lunii
  • 35% dintre românii care au ieşit la terasă şi-au făcut rezervare online pe 31 mai
288 afișări

Ştii că dacă vrei să ieşi în oraş, trebuie să faci întâi rezervare? Există diverse aplicaţii care te ajută să îţi alegi o masă la restaurantul preferat. Ialoc.ro se numără printre ele. Aici deja câteva zeci de persoane au rezervat mese şi pentru a doua perioadă a lunii iunie.

Findatable.ro şi Poloniq.ro sunt alte două aplicaţii unde poţi rezerva o masă.

„Tocmai am rezervat prin ialoc.ro la restaurantul meu preferat din Bucureşti. Abia aştept să ajung acolo şi să savurez o Margarita alături de prietenele mele”, a spus Mădălina Panciuc, o tânără care abia aştepta redeschiderea teraselor pe 1 iunie.

Aplicaţiile au fost accesate de sute de clienţi cu ocazia redeschiderii teraselor. 

„Pentru 1 iunie am avut undeva la 300 de rezervări, cu aproximativ 800 de persoane care vor să iasă în oraş. Suntem gata să ajutăm orice local, restaurant, cafenea, pub pentru luna iunie, fără niciun extracost”, a declarat Samuel Haret, director de vânzări la ialoc.ro. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici