Timiş: A furat un seif cu bani şi a înscenat o spargere

Administratorul unui local cu jocuri de noroc din localitatea Recaş, judeţul Timiş, este cercetat pentru furt calificat după ce a furat seiful metalic al barului şi a jucat la ruletă suma de 14.000 de lei, iar apoi a înscenat o spargere, susţinând că banii ar fi fost furaţi de altcineva.

111 afișări
Imaginea articolului Timiş: A furat un seif cu bani şi a înscenat o spargere

Timiş: A furat un seif cu bani şi a înscenat o spargere (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş au anunţat, luni, că administratorul unui local cu jocuri de noroc din Recaş a sunat, vineri, la Poliţie, susţinând că la bar ar fi avut loc o spargere, iar hoţii ar fi furat un seif cu suma de 20.000 de lei.

Poliţiştii nu au găsit urme de spargere, dar au reuşit să îl identifice pe hoţ cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, stabilind că acesta este administratorul barului, un bărbat de 41 de ani.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul jucase la ruletă suma de 14.000 de lei, fără a plăti aceşti bani societăţii la care lucra, astfel că a vrut să însceneze o spargere, pentru a justifica lipsa banilor.

El a încercat să lase urme de forţare la uşa încăperii unde se afla seiful.

"Administratorul societăţii a dorit să lase urme de forţare pe uşă, lovind această uşă, a sustras seiful metalic, care era prevăzut cu patru şuruburi metalice în perete, a sustras suma de 4.200 de lei şi a aruncat seiful metalic în râul Bega", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus.

Ulterior, confruntat cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate de patronul localui, bărbatul şi-a recunoscut vina şi le-a spus poliţiştilor unde a aruncat seiful, acesta fiind recuperat ulterior de o echipă de scafandri din Timişoara.

Administratorul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoara de până la 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici