Timiş: Accident rutier soldat cu trei morţi pe DN69

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, miercuri dimineaţă, pe DN69 Timişoara-Arad, în apropierea localităţii timişene Ortişoara, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

7 afișări
Imaginea articolului Timiş: Accident rutier soldat cu trei morţi pe DN69

Imagine din arhiva MEDIAFAX FOTO

Potrivit sursei citate, accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc la kilometrul 16, în jurul orei 8:30.

Două dintre cele trei victime, au fost identificate, fiind vorba despre doi tineri, de 30 şi 37 de ani, din Timişoara, a treia victimă fiind tot un bărbat.

Accidentul s-a produs după ce şoferul, care mergea spre Arad, a intrat într-o depăşire periculoasă la Orţişoara şi s-a izbit de un camion care venea pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A intrat în depăşire şi a intrat frontal în mine", a declarat şoferul camionului, Petru Fatru.

"Nu a adaptat viteza de mers la condiţiile de drum, drum alunecos. Cauzele accidentelor pe acest sector sunt viteza şi depăşirea neregulamentară", a declarat Gheorghe Moldovan, de la Poliţia Timiş.

În urma accidentului, alte două persoane, aflate în camion, au fost rănite şi transportate la spital, dar sunt în afara pericolului.

Pentru a-i scoate pe morţi din maşina ruptă în două a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare.

Traficul rutier, blocat în urma accidentului, a fost reluat după aproximativ două ore, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici