Timiş: Patru afgani şi un indian, între care un copil de 5 ani, prinşi când încercau să iasă din ţară

Patru cetăţeni afgani şi un indian, între care un copil de 5 ani, solicitanţi de azil în România, au fost prinşi, în apropierea localităţii de frontieră Clarii Vii, judeţul Timiş, când încercau să iasă ilegal din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului Timiş: Patru afgani şi un indian, între care un copil de 5 ani, prinşi când încercau să iasă din ţară

Timiş: Patru afgani şi un indian, între care un copil de 5 ani, prinşi când încercau să iasă din ţară

Poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au prins, duminică, în apropierea localităţii de frontieră Clarii Vii, judeţul Timiş, cinci cetăţeni străini care se îndreptau spre frontiera cu Serbia.

Cei cinci - trei bărbaţi, o femeie şi un copil - au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră Jimbolia pentru cercetări.

Patru dintre persoanele prinse sunt din Afganistan (doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 31 ani, o femeie în vârstă de 29 ani şi fiul acesteia în vârstă de 5 ani) şi una din India (un bărbat în vârstă de 42 de ani), toţi solicitanţi de azil în România.

Ei au declarat că doreau să iasă ilegal din România pentru a ajunge în state din vestul Europei.

Cei cinci sunt cercetaţi acum pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind preluaţi de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici