Timiş:Poliţiştii au găsit un adevărat arsenal militar la percheziţiile făcute în dosarul irakianului

  • Poliţiştii au descoperit un adevărat arsenal militar, 13 arme şi zeci de încărcătoare, în urma percheziţiilor făcute în dosarul care îl vizează pe un bărbat cu dublă cetăţenie, irakiană şi britanică.
  • Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.
1173 afișări
Imaginea articolului Timiş:Poliţiştii au găsit un adevărat arsenal militar la percheziţiile făcute în dosarul irakianului

Timiş:Poliţiştii au găsit un adevărat arsenal militar la percheziţiile făcute în dosarul irakianului

Potrivit unui comunicat al IGPR, bărbatul, bănuit că ar fi confecţionat, în mod ilegal, arme şi componente, precum şi că deţine ilegal asemenea arme şi componente, a fost reţinut pentru 24 de ore.

În urma percheziţiilor efectuate au fost confiscate două arme letale de asalt, automate, cu destinaţie militară, susceptibile a proveni din contrabandă, 11 arme cu caracteristicile armelor letale, componente de armă, muniţie cu capsa percutată – 20 de bucăţi, componente confecţionate pentru dispozitive explozive, 64 de încărcătoare, circuite electronice, 3 laptopuri, o imprimantă, o unitate PC, 3 hardware externe şi 15 imprimante 3D.

Dosarul vizează un bărbat, de 46 de ani, cu dublă cetăţenie (irakiană şi britanică) bănuit de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii au făcut, în acest caz, miercuri, 6 percheziţii domiciliare, atât la domiciliul persoanei în cauză, cât şi la imobilele unor persoane ce ar fi implicate în activităţi.

„Totodată, în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, bărbatul ar fi conceput şi proiectat, arme din material plastic sau polimer, cu caracteristicile armelor letale, de foc, semiautomate folosind echipamente informatice şi electronice de proiectare 3D”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arme,
irakian,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici