Timiş: Şase persoane, rănite într-un accident cu un TIR şi un automotor. Traficul în zonă, blocat

Şase persoane au fost rănite, vineri, într-un accident petrecut în dreptul pasajului de cale ferată aflat între localităţile Satchinez şi Hodoni, în care au fost implicate un TIR şi un automotor care circula pe ruta feroviară Periam - Timişoara, traficul rutier şi cel feroviar în zonă fiind blocate.

394 afișări
Imaginea articolului Timiş: Şase persoane, rănite într-un accident cu un TIR şi un automotor. Traficul în zonă, blocat

Timiş: Şase persoane, rănite într-un accident cu un TIR şi un automotor. Traficul în zonă, blocat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" din judeţul Timiş, Bogdan Mutu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, vineri, a avut loc un accident de tren, între un automotor care circula pe rura feroviară Periam - Timişoara şi un TIR care transporta produse de patiserie congelate.

Accidentul s-a petrecut la pasajul de cale ferată aflat între localităţile Satchinez şi Hodoni, la o distanţă de aproximativ 35 de kilometri de Timişoara.

Din primele informaţii, cinci persoane care se aflau în automotor au fost rănite în urma impactului, precum şi şoferul TIR-ului, care a rămas încarcerat.

În automotor se aflau aproximativ 20 de călători.

La faţa locului s-au deplasat şapte ambulanţe, două echipaje de la descarcerare şi urmează ca la faţa locului să sosească şi elicopterul SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DJ 693 şi cel feroviar din zonă sunt blocate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici