Timiş: Un bărbat a înjunghiat trei membri ai aceleiaşi familii - VIDEO

Un bărbat din Timişoara, suspectat că a înjunghiat în noaptea de vineri spre sâmbătă trei membri ai aceleiaşi familii, a fost arestat sâmbătă după-amiază pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Timiş, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

58 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un bărbat a înjunghiat trei membri ai aceleiaşi familii - VIDEO

Timiş: Un bărbat a înjunghiat trei membri ai aceleiaşi familii

Potivit reprezentantului Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Marinela Apostolache, atacul a avut loc într-un imobil situat în zona Complexului Studenţesc din Timişoara.

"Am fost sesizaţi prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 că într-un imobil de pe strada Mioriţei din Timişoara o persoană a fost înjunghiată. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că erau trei persoane care prezentau urme de înjunghiere, din care un bărbat şi două femei. Acestea au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Marinela Apostolache.

Conform anchetatorilor care se ocupă de acest caz, din primele verificări şi din discuţiile cu martorii, aceştia au aflat că suspectul locuieşte pe aceeaşi stradă cu cele trei persoane înjunghiate. Din relatările martorilor, bărbatul suspectat de atac a consumat băuturi alcoolice vineri seară în blocul în care locuiau cei trei, cu un vecin al acestora. Apoi, când a plecat spre casă, s-a întâlnit pe scară cu femeia agresată, cu care s-a luat la ceartă.

Potrivit unui martor al incidentului, în conflict au intervenit soţul femeii şi fiica acestuia. La un moment dat, agresorul a scos un cuţit şi l-a lovit pe bărbat în gât, pe fiica acestuia în piept, iar pe soţia lui a tăiat-o pe mâini, apoi a fugit când mai mulţi vecini au intervenit şi au reuşit să îi ia cuţitul din mână.

Cele trei victime au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Potrivit medicilor, starea lor este stabilă.

Agresorul a fost căutat de poliţişti, fiind prins de un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi într-o piaţă din municipiu. Potrivit şefului echipajului de jandarmi care l-a prins pe bărbat, căpitanul Petre Marocico, suspectul, Gheorghe B., în vârstă de 52 de ani, a fost depistat, sâmbătă la prânz, de un jandarm care se afla în timpul liber, în zona Pieţei "Badea Cârţan" din Timişoara, şi care l-a identificat pe acesta în baza semnalmentelor.

Bărbatul a fost audiat sâmbătă de procurori, care au decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit reprezentantului Biroului de Presă al IPJ Timiş, magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă a bărbatului.

"După audieri, Gheorghe B., de 52 de ani, din Timişoara, a fost acuzat de procurori de tentativă de omor şi a fost prezentat în cursul zilei de azi (sâmbătă - n.r.) magistraţilor Tribunalului Timiş, care au decis arestare sa preventivă pentru o perioadă de 29 de zile", a declarat Apostolache.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici