Timişoara: Cei doi studenţi acuzaţi de crimă rămân în arest

Mandatele de arestare ale celor doi studenţi acuzaţi de uciderea şi tranşarea unui bărbat, într-o cameră a Căminului 2 Medicină din Timişoara, au fost prelungite, joi, de magistraţii Tribunalului Timiş, cu încă 29 de zile.

71 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Cei doi studenţi acuzaţi de crimă rămân în arest

Cei doi studenţi acuzaţi de crimă rămân în arest

Avocatul studentei Carmen Bejan, Daniel Sabou, a declarat că a solicitat eliberarea clientei sale deoarece nu există probe care să arate că aceasta l-a înjunghiat pe bărbat.

"Magistraţii au decis prelungirea mandatelor de arestare preventivă cu încă 29 de zile. Am solicitat cercetarea în stare de libertate a inculpatei Bejan Carmen motivând că raportul IML spune că actul cauzator de moarte s-a produs prin înjunghiere cu cuţitul, dar nu este nicio probă care să arate ca Bejan Carmen l-ar fi înjunghiat. Sunt încă 42 de echimoze care sunt făcute de Florea Sergiu, care a şi recunoscut că l-a înjunghiat şi recunoaşte şi tranşarea în proporţie de sută la sută. E puţin credibil ca, dacă el recunoaşte că a făcut totul, înjunghierea să fi fost făcută de Bejan", a declarat Sabou.

Avocatul lui Carmen Bejan a spus că va înainta recurs la decizia magistraţilor şi acesta se va judeca, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în vârstă de 20 de ani, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi, în 2 august, în cazul bărbatului ucis al cărui cadavru tranşat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. Ei au făcut recurs la măsura arestării preventive, dar acesta a fost respins de Curtea de Apel Timişoara.

În urma audierilor, încadrarea juridică pentru studenta arestată a fost schimbată în omor.

Procurorii au depus, marţi, la Tribunalul Timiş, o cerere de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lui Raul Sergiu Florea şi Carmen Bejan, aceasta fiind acceptată joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici