Timişoara: Circulaţia tramvaielor pe linia vagonului deraiat, reluată după zece ore

Circulaţia tramvaielor pe Bulevardul 1 Decembrie din Timişoara, unde un vagon a deraiat, marţi seară, a fost reluată, miercuri dimineaţă, după zece ore de la producerea accidentului, vagonul respectiv fiind ridicat şi dus la depoul Regiei Autonome de Transport Timişoara.

144 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Circulaţia tramvaielor pe linia vagonului deraiat, reluată după zece ore

Timişoara: Circulaţia tramvaielor pe linia vagonului deraiat, reluată după zece ore (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT), Cosmin Bradu, a declarat, miercuri, că circulaţia tramvaielor pe linia pe care un vagon a deraiat s-a reluat după zece ore de lucrări ale echipelor de mecanici.

Acesta a adăugat că vagonul deraiat a fost ridicat, fiind dus în depoul RATT.

"Lucrările au durat de ieri seară (marţi - n.r.) până în această dimineaţă ( miercuri - n.r.) la ora 4.00. Vagonul implicat în accident va fi mai mult ca sigur casat, pentru că a fost grav avariat, iar piesele bune vor fi folosite ca piese de schimb. Lucrările efectuate sunt finale, iar circulaţia tramvaielor se desfăşoară normal", a spus Cosmin Bradu.

Potrivit sursei citate, tânăra care o fost rănită uşor în timpul accidentului nu a fost internată în spital, ea beneficiind doar de îngrijiri medicale de rutină, în cazul unor asemenea accidente.

Tramvaiul, în care se aflau aproximativ 20 de călători, a deraiat, marţi seară, la Timişoara, şi a intrat într-un stâlp, în urma accidentului o tânără în vârstă de 20 de ani fiind rănită şi dusă la spital. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.20, pe Bulevardul 1 Decembrie din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici