Timişoara: Taximetrist agresat de soţul unei şoferiţe cu care se certase în trafic

Un taximetrist din Timişoara a fost lovit, vineri, cu piciorul în faţă de soţul unei şoferiţe cu care avusese o neînţelegere în trafic, iar ambii bărbaţi au ajuns la Poliţie pentru a da declaraţii, agresorul riscând să îi fie întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

27 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Taximetrist agresat de soţul unei şoferiţe cu care se certase în trafic

Timişoara: Taximetrist agresat de soţul unei şoferiţe cu care se certase în trafic (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Taximetristul susţine că femeia, aflată la volanul unui jeep, i-ar fi tăiat calea, astfel că cei doi au avut un schimb de replici, informează Pro TV Timişoara.

Potrivit sursei citate, femeia a plecat apoi, întorcându-se după câteva minute împreună cu soţul său, care a deschis uşa taximetrului şi l-a lovit pe şofer cu piciorul în faţă. Potrivit Pro TV, între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal, în zona unei staţii de taxi din oraş, conflictul fiind aplanat doar la sosirea poliţiştilor la faţa locului.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la Poliţie pentru a da declaraţii.

"Soţul şoferiţei riscă dosar penal pentru infracţiunea care se încadrează la loviri şi alte violenţe. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie taximetristul, agresorul riscă şi închisoare", a declarat Marilena Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici