Timişorenii, chemaţi de autorităţi la deszăpezire. Aceştia se pot alătura, din spirit civic, celor 11 utilaje de mari dimensiuni

  • 11 utilaje de deszăpezire de mari dimensiuni au ieşit duminică pe străzile Timişoarei şi au împrăştiat materiale pentru topirea zăpezii şi a poleiului.
  • Autorităţile îi roagă pe locuitorii oraşului să contribuie la acţiunea de deszăpezire.
708 afișări
Imaginea articolului Timişorenii, chemaţi de autorităţi la deszăpezire. Aceştia se pot alătura, din spirit civic, celor 11 utilaje de mari dimensiuni

Viceprimarul municipiului Timişoara, Ruben Laţcău, a anunţat pe Facebook că utilajele de deszăpezire au acţionat mai ales la intrările în oraş, pe poduri, în staţiile de autobuz şi pe străzile principale.

„11 utilaje de deszăpezire de mari dimensiuni aparţinând firmei Brantner au ieşit azi pe străzile Timişoarei şi au împrăştiat materiale pentru topirea zăpezii şi a poleiului. Prioritare au fost intrările şi ieşirile din oraş, podurile şi pasajele, bulevardele principale, traseele STPT, apoi arterele secundare. De asemenea, STPT ne-a comunicat că au lucrat şi ei la deszăpezirea tuturor celor 513 staţii de transport în comun”, a anunţat, pe Facebook, viceprimarul oraşului Timişoara, Ruben Laţcău.

Edilul a mai spus că nu pot fi deszăpezite toate străzile concomitent şi le-a cerut timişorenilor să participe la acţiunea de deszăpezire.

„Activitatea de iarnă (împrăştierea de material antiderapant) a început de o săptămână, de când temperaturile noaptea au fost sub 0 grade. Într-un oraş în care ninge nu se poate deszăpezi instant pe toate străzile deodată, dar operatorul este la datorie (...) Desigur, ca întotdeauna, hai cu simţul civic şi comunitar! Chem toţi locuitorii Timişoarei şi asociaţiile de proprietari, operatorii economici şi instituţiile publice din oraş să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din faţa imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea sau din faţa locuinţei”, a precizat Ruben Laţcău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici