Video Tineri din Iaşi, prinşi în timp ce încercau să vândă haşiş adus din Spania

Doi tineri din Iaşi, membri ai unei reţele care aducea droguri din Spania, au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc, după ce au fost prinşi, marţi seară, în timp ce încercau să vândă haşiş în centrul municipiului Iaşi.

235 afișări

Potrivit şefului Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi, Gheorghe Zbarnea, Silviu Pricop, în vârstă de 29 de ani şi Alexandru Grecu, în vârstă de 20 de ani, au fost reţinuţi în timp ce încercau să vândă haşiş, cei doi făcând parte dintr-o reţea formată din patru persoane, care aducea droguri din Spania, pe care ulterior le plasa pe piaţa ieşeană.

Şeful BCCO Iaşi a precizat că gruparea a fost constituită în cursul anului trecut, adăugând că în urma percheziţiilor la domiciliile membrilor grupării au fost confiscate 195 de grame de haşiş, 0,4 grame de canabis, un hard-disk, precum şi suma de 400 de lei, bani proveniţi din vânzarea drogurilor.

Zbarnea a adăugat că Silviu Pricop şi Alexandru Grecu urmează să fie prezentaţi instanţei, în cursul zilei de miercuri, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, în timp ce ceilalţi doi membri ai reţelei sunt cercetaţi în stare de libertate.

Cei patru tineri sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere pentru consumul propriu de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici