"Ţinutului Secuiesc - esenţa Transilvaniei!" spot publicitar pentru România, Ungaria şi alte ţări - VIDEO

Consiliul Judeţean Harghita a contractat producţia unui film publicitar care promovează valorile turistice ale "Ţinutului Secuiesc" în Ungaria, România şi în alte ţări ale lumii.

168 afișări
Imaginea articolului "Ţinutului Secuiesc - esenţa Transilvaniei!" spot publicitar pentru România, Ungaria şi alte ţări - VIDEO

Film publicitar pentru promovarea "Ţinutului Secuiesc" în România, Ungaria şi alte ţări

Filmul prezintă potenţialul natural şi curativ al zonelor cuprinse în "Ţinutul Secuiesc", ofertele de cazare şi posibilităţile de practicare a sporturilor de iarnă, precum şi imagini care aduc în atenţie bucătăria tradiţională secuiască.

"Filmul publicitar în limba maghiară a putut fi vizionat de către telespectatorii Duna TV şi Echo TV. Cele două canale de televiziune sunt partenerii media ai Consiliului Judeţean Harghita, iar prin intermediul lor am reuşit să trimitem filmul publicitar judeţelor înfrăţite, canalele locale mai mici având, astfel, posibilitatea de a-l include în programul lor de televiziune", a declarat, marţi, preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba.

El a adăugat că prima parte a producţiei, care prezintă "Ţinutul Secuiesc" iarna, într-un film de aproape un minut, intitulat "Ţinutul Secuiesc - esenţa Transilvaniei", va fi continuată cu pelicule destinate fiecărui anotimp.

Potrivit sursei citate, înregistrarea filmului poate fi utilizată cu scop de promovare în mod gratuit, iar versiunea în limba română poate fi accesată pe Youtube

Filmul "Ţinutul Secuiesc - esenţa Transilvaniei" face parte dintr-un program amplu al Consiliului Judeţean Harghita, de promovare a imaginii judeţului, pentru care s-a alocat din bugetul judeţului, printr-o hotărâre a CJ, suma de 254.000 de lei.

Cea mai mare parte a sumei, respectiv 224.000 de lei, va fi folosită pentru plata serviciilor de promovare a judeţului prin calendare şi agende personalizate, cu sigla Consiliului Judeţean, broşuri, pliante, precum şi pentru realizarea materialelor audio-vizuale care vor fi difuzate sub formă de reclamă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici