Titularizare 2011 Bistriţa: Doar un sfert dintre candidaţi au luat note peste 7

Doar 25,28 la sută dintre profesorii care au susţinut examenul de titularizare au luat medii peste 7, nefiind înregistrată însă nicio notă de 10.

244 afișări
Imaginea articolului Titularizare 2011 Bistriţa: Doar un sfert dintre candidaţi au luat note peste 7

Profesori care au susţinut examenul de titularizare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, Anamaria Leuca, a informat, printr-un comunicat, că 36,14 la sută dintre candidaţi au luat note sub 5, 38,58 la sută au obţinut note între 5 şi 6,99, iar 25, 28 la sută au note între 7 şi 9,99. Nu s-a înregistrat nicio notă de 10.

Potrivit sursei citate, candidaţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii.

În perioada 22-25 iulie, se va desfăşura prima etapă de repartizare în şedinţă publică a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7 la concursul din 13 iulie pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile.

Pentru titularizarea din acest an, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a scos la concurs 629 de posturi. Dintre acestea, 105 sunt titularizabile, iar 524 sunt netitularizabile.

La proba scrisă a concursului de titularizare au fost prezenţi 453 de candidaţi din totalul de 874 care şi-au validat dosarele de înscriere la concurs.

Aproape jumătate dintre candidaţii care s-au înscris în Bistriţa-Năsăud la examenul de titularizare s-au retras din examen, ei părăsind sala după cel puţin o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici