Titularizare 2011 Suceava: Candidat eliminat pentru că avea un mp3 player. 73 de candidaţi s-au retras

Un candidat sucevean la examenul de titularizare a fost eliminat, miercuri, pentru fraudă, după ce a fost surprins că avea asupra sa un mp3 player în timp ce susţinea proba la geografie, iar alţi 73 de candidaţi s-au retras după o oră de la începerea examenului invocând motive personale.

181 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laura Hacman, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în judeţul Suceava s-au înscris la examenul de titularizare 810 candidaţi şi au fost validaţi 770 care au concurat pentru 74 de posturi vacante, iar dintre aceştia s-au prezentat, miercuri, doar 647 de cadre didactice sucevene.

Hacman a spus că unul dintre candidaţi de la Centrul nr. 1 de examen organizat la Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza" din Suceava, care susţinea proba la geografie, a fost eliminat pentru fraudă după ce a fost suprins având asupra sa un mp3 player.

Ea a mai spus că alţi 73 de candidaţi s-au retras după o oră de la începerea probelor, invocând motive personale.

La examenul de titularizare, care s-a desfăşurat în două centre de examen din municipiul Suceava, cele 40 de săli unde s-au susţinut probele au fost prevăzute cu câte două camere de luat vederi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici