Toader, despre înregistrarea de la DNA: E bine că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus, despre înregistrarea cu discuţia dintre procurorii DNA, că este regretabil faptul că „se întâmplă aşa ceva”, însă partea bună a situaţiei este aceea că opinia publică află care era starea de spirit în această structură de parchet.

875 afișări
Imaginea articolului Toader, despre înregistrarea de la DNA: E bine că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru

Toader, despre înregistrarea de la DNA: E bine că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru

„Dacă ceea ce s-a publicat este adevărat e regretabil faptul că se întâmplă aşa ceva, dar e bine, pe de altă parte, faptul că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru în cadrul acestei structuri. (...) Să vă explice dânsul (procurorul general,, n.r.) cum de n-a ştiut ce era acolo, iar dacă a ştiut, cum de n-a intervenit. Eu nu sunt procuror, nu sunt procuror general şi am cu totul alte competenţe”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Precizările vin după ce înregistrarea apărută în spaţiul public, în care protagoniste sunt actuala şefă a DNA, Anca Jurma, şi procurorul Florentina Mirică, a creat agitaţie şi stupoare în sistemul judiciar.

De exemplu, Anca Jurma se plânge de lipsa de curaj a procurorilor din DNA: „Băi, deci e o armată de bărbaţi în această instituţie! Ca şoarecii! Ca şoarecii! Cum îi vezi: oileu!”, se arată în înregistrarea publicată. În replică, Anca Jurma a precizat, într-o declaraţie transmisă presei, că la discuţie au participat doar cele două şi nu i-a fost cerut acordul pentru efectuarea înregistrării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici