Toboşarul german al trupei Cortez, reţinut de DIICOT pentru comercializare de cannabis

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l-au reţinut, marţi seară, pe cetăţeanul german Grusa Mirko Tony Sevko, toboşar la trupa Cortez, după ce ar fi încercat să vândă cannabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare.

697 afișări
Imaginea articolului Toboşarul german al trupei Cortez, reţinut de DIICOT pentru comercializare de cannabis

Toboşarul german al trupei Cortez, reţinut de DIICOT pentru comercializare de cannabis (Imagine: Shutterstock)

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Grusa Mirko Tony Sevko, cetăţean german şi Bobirci Marius Dumitru, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de droguri de risc", precizează DIICO într-un comunicat de presă.

Marţi, Grusa Mirko Tony Sevko a fost depistat în flagrant delict pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa droguri de risc - cannabis, pe care intenţiona să le comercializeze în Capitală.

La aceeaşi dată, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului Marius Dumitru Bobirci, procurorii DIICOT au descoperit mai multe doze de cannabis şi rezină de cannabis.

În timpul audierii de la DIICOT, Grusa Mirko Tony Sevko le-a declarat procurorilor că este colaborator al trupei Mandinga, alături de care ar fi fost la Eurovision, susţin surse judiciare.

Procurorii DIICOT vor solicita, miercurii instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici