Tone de deşeuri textile, oprite la intrarea în ţară. Unde urmau să ajungă

Comisarii Gărzii de Mediu şi poliţiştii de frontieră au oprit la intrarea în ţară, la Vama Veche, un transport de deşeuri textile din Bulgaria care avea ca destinaţie o firmă din Prahova.

811 afișări
Imaginea articolului Tone de deşeuri textile, oprite la intrarea în ţară. Unde urmau să ajungă

Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa şi inspectorii de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, împreună cu reprezentanţii Gărzii de Coastă şi ai ANPC, au verificat un TIR care transporta îmbrăcăminte şi încălţăminte second hand.

Marfa a fost expediată de o firmă din Bulgaria şi trebuia să ajungă la o societate din Ploieşti.

„Articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte second-hand din ansamblul rutier erau murdare, pătate şi prezentau urme de mucegai. Autorităţile de control au stopat punerea pe piaţa din România a 15.085 kg mărfuri second hand, acestea fiind catalogate ca deşeuri”, potrivit Găzii de Mediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici