Tot mai multe cutremure în România. Mai multe seisme au avut loc în Vrancea, într-un interval de 4 ore

Trei cutremure s-au produs noaptea trecută, într-un interval de patru ore, în zona Vrancea. Activitatea seismică este în creştere de la începutul anului.

2381 afișări
Imaginea articolului Tot mai multe cutremure în România. Mai multe seisme au avut loc în Vrancea, într-un interval de 4 ore

Tot mai multe cutremure în România. Mai multe seisme au avut loc în Vrancea, într-un interval de 4 ore

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că în Vrancea, în noaptea de miercuri spre joi, s-au produs trei cutremure de intensitate medie.

Primul seism a avut magnitudinea 3 şi a fost înregistrat la ora 1.27, la adâncimea de 80 de kilometri. Al doilea a avut magnitudinea 3,5 şi s-a produs la ora 2.31 la adâncimea de 139 de kilometri. Ultimul din serie a avut magnitudinea 3. Acesta a avut loc la ora 5.27, la adâncimea de 90 de kilometri.

De la începutul anului activitatea seismică se intensifică în zona Vrancea. Zeci de cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 2 şi 4 au fost înregistrate de aparatele INCDFP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cutremur,
vrancea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici