Tot mai multe forţe îl caută pe băieţelul de 2 ani dispărut din comuna Tudora, judeţul Botoşani

Tot mai multe forţe îl caută pe băieţelul de 2 ani dispărut duminică din comuna Tudora, judeţul Botoşani.

1177 afișări

În acest moment, în zona în care se fac căutările sunt peste 200 de forţe de ordine din Ministerul Afacerilor Interne şi voluntari.

Căutărilor s-au alăturat şi jandarmi din Neamţ, Suceva, Iaşi şi Bacău.

De asemenea, sunt folosiţi 6 câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter IGAV şi un avion de mici dimensiuni, aparţinând voluntarilor.

Copilaşul de 2 ani era în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuinţa şi de atunci nu a mai fost găsit.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici