Toţi membrii unei familii din Galaţi, în spital din cauza Covid-19! Părinţii sunt angajaţi la Ambulanţă

  • O familie din Galaţi, formată din tată, mamă şi un copil, sunt internaţi în spital
  • Mama a fost testată pentru coronavirus, iar testul a ieşit pozitiv
  • Cei doi părinţi lucrează la ambulanţă
1158 afișări
Imaginea articolului Toţi membrii unei familii din Galaţi, în spital din cauza Covid-19! Părinţii sunt angajaţi la Ambulanţă

Toţi membrii unei familii din Galaţi, în spital din cauza Covid-19! Părinţii sunt angajaţi la Ambulanţă

O familie formată din trei membri, părinţii şi un copil de doi ani, este internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi având simptomele coronavirusului. Cei doi adulţi sunt angajaţi la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi până acum numai femeia a fost testată pozitiv.

Surse din Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi confirmă informaţia conform căreia femeia a fost testată pozitiv.

Este cel de-al treilea angajat al instituţiei care se îmbolnăveşte de COVID-19, după ce zilele trecute alte două asistente medicale au aflat că sunt bolnave.

Soţul şi copilul femeii, care a aflat miercuri că s-a infectat, au simptomele bolii, dar încă nu au primit rezultatele analizelor medicale.

Toţi trei sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi..

Din cauza îmbolnăvirilor din rândul personalului de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi, mai mulţi angajaţi sunt izolaţi acasă. În total sunt 15 persoane, iar unele dintre acestea au deja simptomele virusului şi aşteaptă rezultatele testării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici