Trafic aerian perturbat din cauza ceţii la Sibiu: Două curse Lufthansa, anulate

Două curse Lufthansa care ar fi trebuit operate pe Aeroportul din Sibiu, în noaptea de marţi spre miercuri, respectiv miercuri dimineaţa, au fost anulate din cauza ceţii, pasagerii fiind redirecţionaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

111 afișări
Imaginea articolului Trafic aerian perturbat din  cauza ceţii la Sibiu: Două curse Lufthansa, anulate

Trafic aerian perturbat din cauza ceţii la Sibiu: Două curse Lufthansa, anulate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o aeronavă Lufthansa care trebuia să ajungă de la Munchen la Sibiu, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost anulată, din cauza ceţii.

De asemenea, a fost anulată cursa retur Sibiu-Munchen care ar fi trebuit să plece, miercuri dimineaţa, de pe Aeroportul din Sibiu.

Pasagerii care ar fi trebuit să ajungă la Sibiu, dar şi cei care ar fi trebuit să plece de la Sibiu spre Munchen au fost redirecţionaţi pentru a ajunge la destinaţie.

Potrivit meteorologilor, judeţul Sibiu se află sub cod galben de ceaţă.

Probleme din cauza ceţii s-au înregistrat şi marţi pe Aeroportul din Sibiu, mai multe curse fiind anulate, iar altele redirecţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici