Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Între Sinaia şi Buşteni se circulă bară la bară

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că sâmbătă la prânz traficul se desfăşoară îngreunat, încă de la ieşirea din Capitală, iar pe tronsonul Sinaia - Buşteni se circulă bară la bară.

211 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Între Sinaia şi Buşteni se circulă bară la bară

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, între Sinaia şi Buşteni (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru evitarea aglomeraţiei pe DN 1, pe segmentul Bucureşti - Ploieşti, sursa citată recomandă folosirea rutei alternative: DN 1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti, iar trosonul Ploieşti - Braşov (Valea Prahovei), se poate evita circulându-se pe DN 1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov.

O altă rută care poate fi utilizată pentru a se ajunge din Bucureşti pe Valea Prahovei este DN 7 Bucureşti - Bâldana - DN 71 Bâldana - Tîrgovişte - Pucioasa - Sinaia.

Infotrafic arată că traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti - Cernavodă este normal, însă este posibil ca în orele următoare valorile de trafic să se intensifice. Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi următoarele rute ocolitoare: DN2 - Bucureşti - Urziceni - DN2A - Slobozia - Hârşova - Constanţa; DN3 - Bucureşti - Fundulea - Lehliu - Drajna - Feteşti.

Automobiliştii care pleacă din Constanţa şi doresc să ajungă în Bulgaria au o rută alternativă în cazul aglomerării, arată Infotrafic: DN 39 - Constanţa - Agigea - Vama Veche. Aceasta este DN 38 - Constanţa - Agigea - Techirghiol - Negru Vodă.

Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor de drum, Infotrafic avertizând că este umed carosabilul din cauza ploii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici