Trafic blocat pe DN1, la ieşirea din Făgăraş către Sibiu, din cauza unui puternic incendiu de vegetaţie | FOTO

Traficul rutier este blocat, vineri seara, pe DN1, la ieşirea din Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov, din cauza unui puternic incendiu de vegetaţie. Flăcările, care se extind cu viteză din cauza vântului, ating şi cinci metri înălţime.

201 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN1, la ieşirea din Făgăraş către Sibiu, din cauza unui puternic incendiu de vegetaţie | FOTO

Trafic blocat pe DN1, la ieşirea din Făgăraş către Sibiu, din cauza unui puternic incendiu de vegetaţie | FOTO

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN1 este oprită pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov, întrucât vizibilitatea este foarte scăzută, ca urmare a unui incendiu de vegetaţie.

Reprezentanţii ISU Braşov au declarat că focul se manifestă pe o suprafaţă de două hectare, iar flăcările ating şi cinci metri înălţime.

Incendiul se extinde cu repeziciune din cauza vântului puternic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici